2 6 opacity
  • © Skyflyers/Mediabank Göteborg & Co
    Slideshow
  • © Krister Engström/Mediabank Göteborg & Co
    Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Välkommen till Göteborg!

Göteborg är en vacker stad med ett spännande kulturliv och fantastiska restauranger. GOT TOURS arrangerar stadsvandringar och alla möjliga sorters privata turer och specialarrangemang. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att göra ditt besök i Göteborg till en fantastisk upplevelse. Hoppas vi ses snart!

Stadsvandring med fika

Om du vill komma staden riktigt nära, känna dofterna från kaféerna, höra skramlet från spårvagnar och känna kullerstenarna under fötterna då ska du boka en stadsvandring. Här får du höra om hur staden har utvecklats, tips på vad du bör se och göra under ditt besök och självklart så fikar vi tillsammans på ett av stans kaféer. Detta är en privat tur, kontakta oss för bokning och mer information.

Privata turer och grupper

Förutom våra stadsvandringar så jobbar vi mest med privata turer. Vi skräddarsyr turer efter dina önskemål. Det har ingen betydelse om du besöker staden som kryssningsgäst, affärsresenär, med skolan, familjen eller som turist, vi hjälper dig gärna att skapa en en tur efter just dina önskemål.

Läs vidare →

Transport & Transfers Gothenburg

Vi hjälper dig att boka transfers till och från flygplatsen eller om ni önskar hyra annan transport för att ta er runt i Göteborgsregionen. Vi finns här både för enskilda resenärer och större grupper.

Läs vidare →

GOT TOURS Corporate Services

Som affärsresenär kan det vara bekvämt att få hjälp på plats av någon som känner till staden och dess utbud. Det sparar både tid och pengar om man själv slipper leta upp all information som behövs för att få till ett lyckat möte.

Läs vidare →